CARE ESTE TERMENUL DE RETURNARE A PRODUSELOR?
Un produs poate fi returnat in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii.
CARE ESTE COSTUL UNUI RETUR?
Returnarea oricarui produs comandat de la noi este gratuita, in cazul in care optati pentru returnarea contravalorii produsului sub forma unui cupon valoric. Costul ridicarii produsului de la d-voastra, de catre unul din angajatii firmelor de curierat cu care colaboram, este suportat de catre noi. Daca optati pentru rambursarea banilor prin transfer bancar, costul returului este de 10 lei, reprezentand costul transportului coletului returnat. Procedura de retur se incheie in momentul transferului bancar sau emiterii voucher-ului.
CARE ESTE PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSELOR?
Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat si sa aiba atasate toate etichetele cu care a fost livrat. Pentru initierea procedurii de returnare a unui produs, va rugam sa completati formularul din continuarea aceastui document.
CUM MI SE RETURNEAZA CONTRAVALOAREA PRODUSELOR?
Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile lucratoare, sau sa optati pentru un cupon valoric (voucher), care va fi folosit de catre dumneavoastra la urmatoarea comanda.
POT SCHIMBA DIRECT PRODUSUL CU UN ALTUL?
Daca doriti sa achizitionati alt produs disponibil online, in schimbul celui primit, puteti efectua o noua comanda pentru produsul dorit, mentionand in campul "MESAJUL D-VOASTRA" codul produsului pe care doriti sa-l returnati. Astfel, valoarea acestuia va fi scazuta din totalul comenzii, urmand ca produsul indezirabil sa fie ridicat in momentul livrarii. Noii comenzi vor fi aplicate taxele normale de transport, in functie de contravaloarea acesteia.